Презентація книги Миколи Бурмек-Дюрі  «Мама казали правду»

Чудовий подарунок отримали користувачі центральної районної бібліотеки  в день Святого Миколая .19 грудня  у читальній залі ЦРБ відбулась презентація книги молодого , але перспективного ромського письменника Миколи Бурмек-Дюрі  «Мама казали правду»  .Видання здійснене за фінансового сприяння  Ромської програмної ініціативи «Рома України» від Міжнародного фонду «Відродження». Книга видана у видавництві «Гражда» 2018 року.

Ведуча вечора  – Марія Андріївна Селехман – Конкіна   акцентувала увагу присутніх на теми,  які продовжує висвітлювати автор   з життя  ромської громади.  Він  із ромською  спостережливістю описує навколишній світ з його протиріччями і вадами,добрими і поганими сторонами. Зупинилась на не простій життєвій і творчій долі письменника, який   зміг   досягти таких успіхів.

Своїми враженнями від книги ділились журналіст газети «Новини Закарпаття» Василь Горват, краєзнавці Іван Біланчук і  Ярослав Мар’ян , директор Виноградівської РЦБС Каталіна Вашкеба. . Всі виступаючі наголосили, що презентована книга є унікальним виданням  завдяки якому  пересічний громадянин може краще зрозуміти  життя представників ромської громади.  Всі  слухачі  отримали книгу з автографом автора.

По завершенню присутні змогли переглянути оформлену  книжково – ілюстративну виставку «За місце під сонцем ».

Залишити відповідь