Розмовні курси англійської мови

Важливість мовних навичок завжди була затребуваною. Це обов’язкова умова міждержавних переговорів, міжнародної торгівлі та звичайного спілкування. У сучасних умовах тільки таким чином можна розвивати свій бізнес за межами своєї країни, заводити друзів закордоном та успішно пройти тестування ЗНО. Тому не дивно, що англійська мова є популярною. Зважаючи на викладене вище, зараз, як ніколи, потрібен збагачувати свої мовні навички з англійської мови. Тому ми запрошуємо вас відвідати безкоштовні розмовні курси англійської мови.  Навчання проводить волонтер Корпусу миру США в Україні Holly Nickerson, яка працює в районі по запрошенню відділу освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА.   Під час навчання учасники вчяться розмовляти англійською легко та невимушено. Так само, як і рідною мовою. Курси розраховані на розвиток розмовної мови і побудову активного словникового запасу. Заняття дають можливість зануритись у 100-відсоткове мовне середовище, розпочати вивчення англійської мови, насичено та цікаво проводити час.

Заняття проходять в ігровій та максимально динамічній формі. Учасники не лише сидять за столами дивлячись у книжку та зошит, а співають, малюють, роблять цікаві фізичні розминки, грають у різноманітні мовні ігри. Заняття будуються таким чином, що вивчаючи англійську, використовується пам’ять , увагу, мислення та сприйняття….

Для осіб з початковим рівнем володіння англійською мовою заняття проводяться у вівторок о 17.30 к.ч., для тих, хто володіє середнім рівнем знань- у середу о 17.30 к.ч.

Залишити відповідь