Вулична інформаційно- просвітницька акція «RE-формуюсь Європейцем»

19 вересня 2019-го на центральній площі міста Виноградів пройшла інформаційно- просвітницька акція «RE-формуюсь Європейцем». Дану акцію зорганізували бібліотекарі Виноградівської центральної районної бібліотеки в рамках  проекту «Найміцніший кордон – державна мова» від українського культурного фонду.

Працівники бібліотеки не тільки підготували насичену розважально-пізнавальну програму, а й – книжково-ілюстративну виставку з однойменною назвою «RE-формуюсь Європейцем».

Промова ведучих закцентована на любові до України спонукала до розуміння європейських країн-сусідів. Адже Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

Підготовка вцілілому даного заходу і його організація є свідченням того, що ми стали частиною спільної мети, єдиного цілого. І навіть не безпосереднє  наближення до Європи свідчить про велике прагнення єдиної української нації, частиною якої ми є. Ігрові та інтелектуальні завдання, на кшталт «Європа у валізі» де учасники давали відповідь на питання про країни ЄС, чи парад прапорів країн ЄС «Впізнай мене» – відгадували якій країні належить прапор, гра «Асоціація» не тільки допомогли установити гарні стосунки, обмінятися значущою інформацією, а ще й зробити спілкування цікавим та емоційним.

Не залишились без уваги найменші користувачі бібліотеки, адже для них була облаштована ігрова зона де дітлахи складали карту Європи з пазлів, взяли участь у майстер-класі з плетіння браслетів, вікторині «Пізнай Європу» конкурсі малюнків на асфальті «Європа очима дітей» та із задоволенням розмальовували обличчя.

Призи та смаколики стали приємним організаторським жестом.

Залишити відповідь