Write On! Креативна англійська

Практикуй свою креативність та здібності англійської!

Вигравай призи національного та міжнародного рівня!

Ось під такими гаслами проходив  міжнародний творчий конкурс  «Write On!» на базі Виноградівської центральної районної бібліотеки 12 лютого 2020-го.

До участі були запрошені учні 6-11 класів, студенти університетів та дорослі.

Конкурсантам, згідно вікової категорії, запропонували на вибір теми.

Відносно  критеріїв журі, в якості Холлі Нікерсон та Лесі Товт, визначать переможця. Акценти оцінювання зосереджені на креативності, структурі та зрозумілості твору, відповідності заданій темі, обсягу. Важливим фактором поставили «WOW! Фактор», себто саме цей твір особливий, на крок вищий за інші, такий, що запам’ятовується та вирізняється.

Годину конкурсанти  працювали над есе  англійською, без підказок словника та Google. Невдовзі журі визначать переможців. Саме вони матимуть змогу поїхати до обласного центру, а далі (в разі успіху) піднятись до всеукраїнського конкурсного щабля,  потрапити в збірник  переможців 2020  року та виграти приз…

Нагадаємо, що в приміщенні Виноградівської ЦРБ проходять  безкоштовні розмовні курси англійської мови.  

Навчання проводить волонтер Корпусу миру США в Україні Holly Nickerson. Під час навчання учасники вчяться розмовляти англійською легко та невимушено. Так само, як і рідною мовою. Курси розраховані на розвиток розмовної мови і побудову активного словникового запасу. Заняття дають можливість зануритись у 100-відсоткове мовне середовище, розпочати вивчення англійської мови, насичено та цікаво проводити час.

Заняття проходять в ігровій та максимально динамічній формі. Учасники не лише сидять за столами дивлячись у книжку та зошит, а співають, малюють, роблять цікаві фізичні розминки, грають у різноманітні мовні ігри. Заняття будуються таким чином, що вивчаючи англійську, використовується пам’ять , увагу, мислення та сприйняття….

Для осіб з початковим рівнем володіння англійською мовою заняття проводяться у вівторок о 17.30 к.ч., для тих, хто володіє середнім рівнем знань – у середу о 17.30 к.ч.

Залишити відповідь