Вечір бардівської пісні Маталасова Володимира Анаталійовича

15 грудня у читальній залі районної книгозбірні шанувальники авторської пісні мали можливість побувати на вечорі бардівської пісні Маталасова Володимира Анаталійовича.
Пісні автора – бардівські, позаяк позбавлені шаблонів і зайвих виконавських стереотипів. Виконувана шикарним голосом кожна його пісня сприймається слухачами як щоразу нова історія. Жвава і ритмічна. Життєрадісна і життєдайна. Учасники заходу протягом вечору поринули у спогади про Виноградівщину починаючи від 50-х до сьогодення. Усі були приємно вражені щирим виконанням бардівських пісень, грою на гітарі та особливо душевною атмосферою в залі.
Як було зазначено виступаючими «Потрібно знайомити громадськість з нашим виконавцем, з творчим доробком митцями такого як Маталасов В.А. Неодмінно треба клопотати перед вищестоящими органами про видання збірки пісень Володимира Анаталійовича. Адже Виноградівщина багата на талановитих людей про яких треба розповідати».
На завершення заходу директор Виноградівської ЦБС Вашкеба К.Г. подякувала за романтично-ностальгічний вечір і запевнила присутніх, що намагатиметься допомогти шановному В.А.Маталасову у виданні його збірки бардівських пісень.На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, в помещении
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, гостиная, стол и в помещении
На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении
На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Залишити відповідь