Тематичний вогник «Мої роки – моє багатство»

З нагоди відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана  у читальній залі Виноградівської ЦРБ було проведено тематичний вогник «Мої роки – моє багатство» для людей похилого віку та ветеранів.

 Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Захід було розпочато з привітань та побажання благополуччя, міцного здоров’я на довгі роки, впевненості в завтрашньому дні, а також вручення подяк, грамот поважними гостями: голова Виноградівської районної ради організації ветеранів України – Ковачик В.П., представник Виноградівської районної ради – Липей Т.П., начальник відділу культури Виноградівської РДА – Югас В.С. та директор Виноградівської РЦБС – Вашкеба К.Г.

Це був вечір душевного спілкування, де лунали українські пісні  у виконанні членів громадської організації ім О.Теліги.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Гості свята висловили щиру подяку за організований захід та отриманий позитивний заряд енергії, а також, можливість згадати безтурботну молодість.

Залишити відповідь