Вулична акція “Міжнародний день сім’ї”

Навесні багато свят, причому, не лише професійних, а й загальнолюдських – близьких всім і кожному. До таких свят відноситься Міжнародний день сім’ї -15 травня. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Сім’я – символ вірного кохання, щоденного спілкування, поваги, тепла та вдячності. Це – першоджерело людського духу, високої моральності. Вона є невтомною берегинею моральних чеснот, давніх звичаїв і традицій, пам’ять предків. 


З нагоди свята Виноградівською публічною бібліотекою проведена вулична акція “Міжнародний день сім’ї”, в ході якої перехожим було роздано інформаційні листівки «Міжнародний день сім’ї 2021: коли відзначається, історія та традиції», оформлено книжкову виставку  відповідного тематичного спрямування, знайомлячись з якою користувач може віднайти для себе багато цікавого з психології людських відносин та взаємовідносин в сім’ї, поради з питань виховання дітей, видання педагогічного спрямування, а також книги про права, звичаї, традиції, обереги української родини, бажаючі мали змогу сфотографуватися з цікавою книжкою.

З народознавчою літературою, яскравими творами класичної та сучасної художньої літератури українських авторів, які розкривають звичаї та традиції українських родинних стосунків, побут, особливості виховання національної гідності та поваги до батьків, ви можете ознайомитись завітавши до Виноградівської публічної бібліотеки.

Радимо вам прочитати книги, які отримала бібліотека від Українського інституту книги

Еммі Моллой «Ідеальна мати»

Влад Головін «Як бути класним татом»

Е. Фромм «Мистецтво любові»

Софі Кінселла «Здивуй мене»

Ксенія Фукс «12 сезонів жінки»

Сесілія Ахерн «P.S. Я кохаю тебе» та ін.

Шановні користувачі! У нинішньому динамічному світі сім’я не лише не втратила сакрального значення, а і набула ще більшої цінності. Родинне тепло дає нам всім відчуття безпеки, любові та розуміння. 

Виноградівська публічна бібліотека вітає всіх зі святом та бажає своїм користувачам міцної дружної родини та сімейного затишку.

                                        Ми чекаємо на Вас.


Залишити відповідь