Інтелектуально-розважальна година «Веселундія».ВільноХаб

Гра – діяльність дітей і дорослих, що забезпечує потребу людей у відпочинку, розвагах, пізнанні, в розвитку духовних і фізичних сил. Для гри характерне яскраве виявлення емоцій, творчих здібностей, ініціативи. Позитивні емоції, такі як радість, задоволення, довіра, дають дітям відчуття безпеки та надійності. Завдяки цим емоціям діти відчувають, що в їхньому світі все гаразд, вони їм допомагають набувати нового досвіду і використовувати в повсякденному житті. Саме тому, працівниками Виноградівської книгозбірні та волонтеркою п. Катериною з когорти ВПО проведено інтелектуально-розважальну годину «Веселундія». Протягом години були різні конкурсні змагання, як командні так і індивідуальні. Учасники мали змогу: узагальнити й перевірити знання і вміння з літературознавства, розвивати кмітливість, увагу та дикцію мовлення.
Команди продемонстрували високий рівень підготовки, логіку мислення та креативність. Під час гри розпалилась справжня напружена боротьба, кожна команда бажала стати переможцем і випередити конкурентів. І врешті-решт, як виявилось перемогла – дружба.
Заняття проводилось в рамках реалізації проекту ВільноХаб. Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Залишити відповідь