Танцювальний майстер-клас за напрямком Хай Хіллс (High Heels). ВільноХаб

Сьогодні на базі Виноградівської ЦПБ відбувся безкоштовний танцювальний майстер-клас за напрямком Хай Хіллс (High Heels) під керівництвом п. Анни з м. Харків. Heels – новий сміливий напрямок в сучасній хореографії, що об’єднує в собі енергетику hip-hop, манеру jazz-funk, техніку jazz і ефектність бурлеску (burlesque), а також дефіле, та жести з стилю vogue.
Як і будь-який вид тренувань, хай хілс вимагає попереднього розігріву м’язів, зв’язок і суглобів, що попередньо і робили. учасники. Певний час приділили вправам, спрямованим на те, щоб розігріти тіло. Переважну більшість часу займались вивченням танцювальної техніки.
Енергічно, запалююче, естетично, драйвово та неймвірно ефектно пройшов майстер-клас під пісню «Stefania» українського гурту «Kalush Orchestra», яка стала не тільки фаворитом серед глядацького голосування на Нацвідборі, але й гімном незламності українців під час російської терористичної агресії. Вона от стала як раз тою піснею, в якій дуже багато українського етнокоду. І яка його максимально зараз піднімає, бойовий дух нашої країни…
Захід пройшов в рамках реалізації проєкту «ВільноХаб». Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
Учасники отримали неабияку насолоду від заходу та запросили п. Анну для проведення ще одного такого позитивного майстер-класу!

Залишити відповідь