BOOK KAFE

Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять до бібліотеки. Це радість для всіх – як для бібліотекарів, так і для мешканців громади! Адже кожна нова книга – це нова зустріч, нове знайомство, яскрава подія.
За сприяння депутата Виноградівської міської ради Виноградівська міська рада, адвоката – Нечаєва Валерія Валерійовича Valery Nechaev фонд бібліотеки поповнився коміксами, що створює чудову можливість для користувачів насолоджуватися не тільки літературними творами, але й японською мангою (понад 80 примірників).
Манґа — японський різновид коміксів. Історія манги бере свій початок з сувоїв, що датуються XII століттям. Однак чи були ці сувої мангою чи ні, до цих пір є предметом дискусій – фахівці вважають, що саме вони вперше заклали основи читання справа наліво. Інші ж автори відносять витоки виникнення манги ближче до XVIII століття.
Манґа за графічним та літературним стилем помітно відрізняється від західних коміксів, навіть попри те, що розвивалася під їх впливом. Сценарій та розташування кадрів будуються по-іншому, в образотворчій частині акцент робиться на лініях малюнка, а не на його формі.
Читається Манґа зазвичай справа наліво, причиною чому є японська писемність, в якій стовпці ієрогліфів пишуться саме так.
Нині візитівкою Японії вже є не ікебана, не чайна церемонія, навіть не компью’тери або роботи, а японські мультиплікаційні фільми та популярні комікси манґа, які підкорили увесь світ, вони складові практично єдиного і основного сегменту сучасної японської масової культури.
Відвідавши BOOK KAFE користувачі мають можливість обрати новинку на свій смак та вподобання. Літературні кафе часто виходять за рамки звичайного харчування, створюючи унікальне середовище для любителів літератури та письменників. Сподіваємось, що нові надходження допоможуть користувачам розширити свій світогляд, допоможуть пізнати японську культуру та з користю провести час.

Залишити відповідь