Калейдоскоп корисних порад: «Культура здоров’я»

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я та в рамках реалізації соціальної послуги “Бібліоняня” проведено чергове заняття для дітей з числа ВПО і не тільки. Основна мета заняття – ознайомити присутніх з важливістю здоров’я кожної людини і людства в цілому, дати дітям корисні поради щодо збереження й зміцнення здоров’я, навчити дітей дотримуватися здорового способу життя: режиму дня, раціонального харчування, правил гігієни. Розвивати зацікавленість дітей до проведення фізкультурних вправ і загартувальних процедур і звичайно дбати про ментальне здоров’я.
Під час заходу проведено калейдоскоп корисних порад: «Культура здоров’я», «Я – моє здоров’я – моє життя», «В країні здоров’я», «В здоровому тілі здоровий дух», а ще присутні із задоволенням ласували вітаміни.
Під час заняття, діти дізналися також факти про лікувальні властивості книг, також це – ефективний, приємний і безболісний спосіб загоїти душевні рани, збагатити мозок здоровими думками та по новому подивитися на світ, тощо. Завершилося заняття пробокою “Читайлик”, адже читання книг – запорука здоров’я! Книгу читай – здоров’я набирай!
Сьогоднішнє заняття було прощавальним, адже проєкт завершується. Реалізація соціальної послуги “Бібліоняня” здружила всіх, ми стали єдиною сім’єю. Хоч проєкт завершився, але ми запевнили їх, що вони і надалі можуть розраховувати на нашу підтримку і допомогу.
Захід відбувся у рамках проєкту «Закарпаття. Спільно: посилення спроможності громадянського суспільства реагувати на війну» за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Залишити відповідь